Προφίλ

carsΜε αφετηρία το 1996, η φιλοσοφία του Πλυντηρίου Χαλιών Κύκνος στηρίχθηκε σε δυο πολύ σημαντικές αρχές. Την παροχή των πιο ποιοτικών υπηρεσιών και το σεβασμό στις ανάγκες και τα περιουσιακά στοιχεία του πελάτη.
Στην μέχρι σήμερα πορεία μας, η καθημερινή έρευνα, η διαρκής επένδυση σε εξοπλισμό καθαρισμού χαλιών και μοκετών, αλλά και το ανεξάντλητο μεράκι για τη δουλειά, μας έκανε να κερδίσουμε την εκτίμηση του κόσμου που μας εμπιστεύθηκε.
Το πλυντήριο χαλιών Κύκνος είναι σε θέση σήμερα να σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού και φροντίδας των χαλιών και των μοκετών σας, στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.
Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία, την υποδομή και την οργάνωσή μας, μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα ακόμα και στην πιο πολύπλοκη και απαιτητική σας ανάγκη. Ο σύγχρονος μηχανολογικός μας εξοπλισμός εγγυάται απόλυτα υγιεινό, αντιμικροβιακό και αντιβακτηριδιακό καθαρισμό των χαλιών και μοκετών σας, την ζωντάνια των χρωμάτων και τη φροντίδα της σύνθεσής τους, την ιδανική διατήρηση τους αλλά και την πλέον ασφαλή μεταφορά και φύλαξη τους.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε πρόβλημα σας απασχολεί.

Γιατί να επιλέξετε τα ταπητοκαθαριστήρια Κύκνος

 Η εταιρία «Πλυντήρια Χαλιών ΚΥΚΝΟΣ» είναι σήμερα συνώνυμο με τον άψογο καθαρισμό και την υπεύθυνη φροντίδα στα χαλιά.

  • Σας παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση και υπεύθυνο service.
  • Λειτουργούμε όλο τον χρόνο και είμαστε δίπλα σας όποτε μας χρειαστείτε.
  • Φροντίζουμε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι σε ότι αφορά νέες τεχνικές και υλικά καθαρισμού.
  • Εγγυόμαστε την άψογη φροντίδα και την ασφαλή φύλαξη των χαλιών σας.
  • Φροντίζουμε να σας προσφέρουμε πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.
  • Αναλαμβάνουμε καθαρισμό και φροντίδα σε χαλιά, μοκέτες, κουβέρτες, παπλώματα, φλοκάτες και σαλόνια ώστε να απολαμβάνετε υπηρεσίες καθαριότητας και υγιεινής σε όλο το σπίτι.
  • Γιατί, στα ταπητοκαθαριστήρια ΚΥΚΝΟΣ δεν καθαρίζουμε απλά τα χαλιά σας. Τα περιποιούμαστε σαν να είναι δικά μας.