Καθαρισμός Σαλονιών & Στρωμάτων

serv

Η υγιεινή μέθοδος βιολογικού καθαρισμού που εφαρμόζει η εταιρία μας έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση τόσο των λεκέδων που δημιουργούνται από την καθημερινή χρήση των επίπλων, όσο και των ακάρεων και των περιττωμάτων τους, των μικροβίων, των βακτηριδίων, των μυκήτων, της οικιακής σκόνης και άλλων αλλεργιογόνων που συγκεντρώνονται και αναπτύσσονται, όχι μόνο στην ταπετσαρία, αλλά και στο εσωτερικό τους

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνουμε, επίσης, την πολύ σημαντική ελάττωση του μικροβιακού φορτίου, καθώς και την αναζωογόνηση των χρωμάτων στις ταπετσαρίες σας.

Έτσι σας εξασφαλίζουμε:

 • την πραγματική και εις βάθος (όχι μόνο επιφανειακή) καθαριότητα & απολύμανση των σαλονιών, (γίνεται δηλ. βαθύς Καθαρισμός Σαλονιού) πολυθρόνων, καρεκλών τραπεζαρίας, καρεκλών γραφείου σας κτλ.
 • την απομάκρυνση των ακάρεων & των περιττωμάτων τους
 • την απομάκρυνση της οικιακής σκόνης, μικροοργανισμών, βακτηριδίων & μυκήτων
 • τη σημαντική ελάττωση των μικροβίων
 • και, τέλος, την αναζωογόνηση των υφασμάτινων επίπλων σας για ένα καθαρό & υγιεινό περιβάλλον στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο!

Ο βαθύς βιολογικός καθαρισμός εξαφανίζει αποτελεσματικά τους λεκέδες, τα ακάρεα, τους μικροοργανισμούς, τα βακτήρια, τους μύκητες, τις οσμές (ούρων, ιδρώτα κ.α. ), απολυμαίνει και σας προστατεύει αποτελεσματικά από αλλεργίες.

Η εταιρία μας με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό καθαρίζει τα σαλόνια σας επιτόπου, χωρίς να δημιουργεί αναστάτωση στο χώρο σας, χωρίς τη χρήση επικίνδυνων για την υγεία σας & το περιβάλλον χημικών απορρυπαντικών, χρησιμοποιώντας σύγχρονα μηχανήματα και τεχνολογία. Τα απορρυπαντικά, που χρησιμοποιούνται κατά περίσταση, είναι βιοδιασπώμενα, βιολογικά / οικολογικά και, σαφώς, εγκεκριμένα από τους αρμόδιους φορείς της Ε.Ε.

Βαθύς βιολογικός καθαρισμός

Ο καθαρισμός πραγματοποιείται σε τρεις κύριες φάσεις:

 1. Αρχικά γίνεται ένας οπτικός έλεγχος για τυχόν λεκέδες (αίμα, ούρα, λάδια φαγητού, μελάνι κλπ) προκειμένου να ψεκαστούν με το αντίστοιχο απορρυπαντικό για την αντιμετώπισή τους. Στη συνέχεια γίνεται ο ψεκασμός όλης της επιφάνειας του με απορρυπαντικό και τα αφήνουμε να μουλιάσει. Μετά από λίγο ένα μηχάνημα με περιστροφική βούρτσα τρίβει όλο το σαλόνι ή το στρωμα αντίστοιχα καθαρίζοντάς το.
 2. Βαθύς καθαρισμός – απολύμανση. Γίνεται η αναρρόφηση με ταυτόχρονο ψεκασμό νερού προκειμένου να ξεπλυθεί από τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιήθηκαν για τον καθαρισμό του.
 3.  Γίνεται μόνο η αναρρόφηση όλης της ποσότητας του νερού – απορρυπαντικών που χρησιμοποιήθηκαν συλλέγοντας τα σε ειδικό κάδο που διαθέτει η μηχανή καθαρισμού.

Με το πέρας των διαδικασιών καθαρισμού του σαλονιού σας από την εταιρεία μας, αυτό είναι πραγματικά καθαρό (και όχι μόνο επιφανειακά), στεγνό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν άμεσα!

Απαλλαγείτε από τα επικίνδυνα για την υγεία σας ακάρεα, μικροοργανισμούς, βακτήρια, μύκητες κτλ. που υπάρχουν στα στρώματα και τα έπιπλά σας. Χαλαρώστε στους καναπέδες σας, κοιμηθείτε ανάλαφρα & ευχάριστα χωρίς την έγνοια για όλα τα παραπάνω. Ξεκουραστείτε πραγματικά!

 • Αποτελεσματικά & γρήγορα
 • Από επαγγελματίες με συνέπεια και με επαγγελματικό εξοπλισμό
 • Σε πολύ λογικές τιμές
 • Βιολογικά & υγιεινά
 • Στον χώρο σας

Ο Βιο-Καθαρισμός Σαλονιών που εφαρμόζουμε εξαφανίζει τους λεκέδες & τις οσμές, απολυμαίνει και σας προστατεύει από αλλεργίες!

Απομάκρυνση λεκέδων και οσμών. Βαθύς καθαρισμός και απολύμανση.